About

Al 12 jaar lang schrijft Anneke Duyvesteijn, namens Groei & Bloei Westland, columns voor het regionale weekblad ‘Het Hele Westland’ onder de naam ‘Blik op de Tuin’. Wekelijks geeft zij haar visie over tuinieren, in de breedste zin van het woord. In de columns, verdeeld over de weken van het jaar, is aandacht voor alles wat groeit en bloeit. Ook belicht Anneke het belang van biodiversiteit en natuurbehoud, maar geeft zij ook handige tuintips, die deze bundel tot een bron van ideeën en inspiratie maken.

Het schrijven van haar 500­e column in augustus 2011 was voor haar het moment om 52 van haar columns uit de daar voorafgaande 10 jaar als een bloemlezing te bundelen. Deze bundel “Blik op de tuin in 52 weken” is verkrijgbaar bij de auteur. U kunt een e-mail sturen naar adcd@tiscali.nl

Verder vind Anneke het heerlijk om haar tijd te besteden aan tuinieren en alles wat daar mee te maken heeft, waaronder haar activiteiten voor Groei & Bloei, maar ook van de Nationale Zomerbloemententoonstelling.

2 thoughts on “About

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s